2012. október 19., péntek

Játék!!

Barbaral-nál. Csodás fonalak, csodás munkák, csodás nyeremények!

Sujtás-láz

Megfertőzött. Egyenlőre még csak nézem és csorgatom a nyálam. Kicsit elment a kedvem a gyöngyözéstől, de ez visszahozta. Állítólag nehéz és szöszölős, de ha lesz időm, és hirdetnek valahol tanfolyamot, kipróbálom.

Rengeteg ékszer ZoojaBeads-nál
És az egyik legcsodálatosabb nyaklánc Krittinél.

2012. október 11., csütörtök

Buborém

Amikor a múltkor kiakadtam, hogy miért nem olvassa senki a blogomat, azt a választ kaptam, hogy azért nem, mert nem írsz semmiről. Vagy mert semmi érdekesről. Ez újra letörte kicsi lelkesedésem...

Mi is van most? Kéthetente varrok 5 sort. Egyébként meg hajnalban kelek és későn fekszem, 12 órán át (jó, néha csak 8-10, vagy 14) dolgozom, és közben mulatok, mindenen. Hogy milyenek  vagyunk. Megszeretek embereket, munkákat, csodálom az orvosokat, a nővéreket, tanulok, tanulok, magamtól, a hibáimból, de leginkább mástól, és fejlődöm.

No meg persze mulatok a hozzátartozók buborék-riadalmán, hogy az infúzió nincs légtelenítve, és oooootttt megy a buborék, az nem baj? Hm. egyszer megmondták, hogy mennyi buboréknak kell direkt a keringésbe jutnia, hogy az halált okozzon, emlékszem még rá, nem írom ide, mi van ha hülyeség, de egy szóval: nagyon soknak.

(off: én úgy látom, itt le van írva a jó válasz... az a mennyiség a legnagyobb fecskendő mennyisége... tele levegővel... http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudomanyok__328430-hogy-okozhat-halalt-a-verbe-jutott-levegobuborek)