2011. január 28., péntek

Nyaklánc

Anyának készítettem ezt a lila-fehér-rózsaszín szépséges triót, nekem nagyon tetszik! :) Más színben is elkészítem majd!



2011. január 27., csütörtök

Csak tételesen

Sorolom:
Elkészült Bence karácsonyi ajándéka :) (Kb. két hónapig csináltam, tök sokat kellett vele számolni, de olyan szép lett... :))
20 éves lettem
Csináltam egy újfajta bogyót és karkötőt ( bogyó egy prototípus csupán)
Átmentem az összes vizsgámon
Most meg iszonyúan meg vagyok fázva. :(









2011. január 5., szerda

Álom

Meg amit álmodtam...
Hú. Úgy kezdődött, hogy itthonról indultam az EU.parkba. Megláttam, hogy követ egy srác, akit metro-osztásról ismerek, ezért felgyorsítottam*, hogy ne érjen utol. De utolért, és már nem is bántam, mert összeakadtunk két idegen idős férfival. Akik jól belénk kötöttek. Iszonyú mérges voltam, mert nem volt nálam a Bence ajándéka, hiszen "nappal mi bajom történne"... Ez után arra emlékszem, hogy ugyan ott állok, már egyedül, és nálam van AZ is, használom, de elfutni nem tudok.
Valahogy mégis elhagytam őket, rohantam hazafelé, amikor is, a járdán lévő kunyhóból kilépett egy tök szép csaj, és azt kérdezte, hogy ugye tudom, hogy ő micsoda???? :D:D:D:D (egy vámpír volt :D:D) és hogy szépen menjek be vele a házába. Bementem... Azt nem írom le, hogy mit akart velem csinálni, a lényeg, hogy iszonyúan féltem. Hirtelen egy egyetemi előadó lett a házába, több "foglya" is előkerült, a csaj meg elkezdett nekünk vetíteni vászonra egy filmet. Valahogy mi is belekerültünk a moziba, egy sárga mezőn jártunk, romos házzal, valakivel összevesztem........ :D:D Végig azt mondogattam, hogy ha ezt a Bencének elmesélem, nem fogja elhinni XDXD hogy mi történt velem. Megváltás volt felébredni...... de attól a nőtöl úgy féltem......fekete haja volt, éles foga nekem meg hiba volt megnéznem a HP7 2/1-et..... :D:D
*-tudod, mint vasárnap, a mise után... akkor sem jött be. :(:D:D

Erről ennyit. :)

Öröm :-)

Egy fél éve nyomasztó tehertől szabadultam meg ma reggel... Még változni fog a dolog, hiszen le kell majd adnom belőlük, hogy ne kelljen fizetnem ne ütközzön sokat, meg hogy jövő félévre is maradjon valami... De azért a fő probléma megoldva! ;)--Veron, Bence... Ők tartották bennem (főleg) a lelket. :) Köszönöm!!!!

Délelőtt csináltam egy 'Porcelánvirág'-medált, nagyon nagyon gyönyörű, karkötőt is csinálok majd hozzá, és egy 'Hullámzó kék jéggömböt'-ami elég csúnya lett, nem is fogok több ilyet csinálni :P:D:)
Itt vannak a képek: