2011. október 25., kedd

Mostmár a Facebookon-is...

...Lehet lájkolni a gyöngyvirágom-ot :) Csináltam neki egy oldalt. Kevesebb képpel, szinte 0 infóval, de úgy tervezem, hogy amint ide feltöltök képet és bejegyzést, úgy oda is belinkelem a blogom, felteszem a képet, stb.
El kéne menni bekeretezni a kutyát. No majd jövő héten... :)

2011. október 18., kedd

Graduation :)

Már 97%-ban kész egy macika, aki diplomát kapott. :) A tavasszal fogom befejezni, mert barátnőm neve, és a nagy nap dátuma akkor fog rákerülni. Addig téli álmot alszik. :) Még egy pici bunda-díszítés és persze a szeme, a francia csomóval-és kész!
Készletben vettem.

2011. október 12., szerda

kis segítség kérés

Tudtok olyan helyet Budapesten, ahova be lehet ülni szülinapot ünnepelni? Ne legyen teaház meg csokizó, Meki és társai, ne legyen drága, és ne legyen Budaörsön se.
Lehet szusis, salátás, pizzás (ezekre nekem is vannak ötleteim), hmm. Nagyi palacsintázója játszhat mondjuk... de így... értitek? Valami különleges helyet keresek.

hmm-hmm... nehéz, nehéz...
Ötlet?

2011. október 5., szerda

Újabb díjat kaptam!!

Csabától. Azt írta, hogy a blogom különösen érdekes a számára.

Úúúúúúúú annyira jó!!!!!! Igyekszik az ember lánya, na de ha valakinek ennyire tetszik a blogom-az külön öröm!!!

Nagyon köszönöm!!!!!!!

2011. október 3., hétfő

Büszkeség és egy kis...

Nagyon büszke vagyok Zsuzsira!!!!! A Nyugatiban szokott újságot osztani-velem. :)) És annyira jól csinálja, annyira szeretik az emberek, hogy ma megjelent egy Őt hiányoló olvasói levél az újságban. (Olvassátok el! ;))
Szóval annyi a történet, hogy osztott ott úgy 1-1,5 évig (?), mással is, velem is, megint mással, megint velem. És nagyon kedvesen köszön mindenkinek, mosolyog, beszédes, csupaszív, annyira rendes!! Az emberek megszerették, és amikor aug.-ban elment mást dolgozni, keresték... És most visszajött. Éljeeeen!!!!
Hát... vaciláltam, hogy leírjam-e, de sztem senkinek nem lesz belőle baja, meg számomra volt érdekes, hogy  ***  ezt majd akkor, ha az igazat fogom tudni.
Én azonban örülök, hogy újra itt van (bár én a héten Aranyon vacogok... :S brr), és majd jól kikérdezem arról, hogy pontosan mi is történt. Remélem, jövő héten visszamehetek...
----

Úgy láttam, hogy kaptam egy dííííjat!!! Úúúúú, annyira jó!!!!! Még holnap örömködök egy bejegyzést, és kommentet is írok majd, annyira jól esnek a dicsérő szavak a párnához!!!! Köszönök mindent!!!!