2011. november 23., szerda

Strasszos szolid

Karkötő, gumira fűztem, tehát (majdnem) minden csuklóra passzol. Ez azért biztosabb megoldás. :) Van még 2 kövem, tehát tudom bővíteni! Zöld, narancssárga, fehér, gyönyörűen csillog!!!! A képek éjszakaiak ismét. Aludni járok csak haza :(






2011. november 10., csütörtök

Atlantisz

Panni barátnőm ajándéka. Kéket és zöldet kért, ezt készítettem. :)
Odaodaodavagyokérte!!!! Ránézek, és csodálom. Csillog, ragyog, mély és fényes, hideg, jeges, ilyet viselnek a Jégkirálynők.
Na. :)
Remélem, tetszeni fog. Talán a sötétek túl hasonlók lettek, közeli az árnyalatuk.
Sajnos a képek este készültek... :( Szóval olyanok lettek... De szerintem így is szép... ;)








2011. november 9., szerda

Három örömöm

Az egyik, hogy a kommentemet a sulis gépek sem jelenítik meg, de párszor megköszöntem Jucee és Éva elismerését, köszi lányok, nagyon jól esnek a szavaitok!!! :)) És Jucee-hoz írtam volna, hogy nem ismertem még annak a medálnak a mintáját, amit most készített, de nagyon szép, a színe meg pláne, imádom azt az arany-barna csillogást! Jó választás volt! :)
A második, hogy elkészült még egy karkötő, és olyan-de olyan jó lett... Barátnő szülinapjára lett ajándék, be vagyok zsongva, hogy fog-e neki tetszeni. :) Kicsit kezdek belefáradni a mintába, majd bogyók jönnek újra.
És a harmadik, hogy Katha játékán én lettem az egyik nyertes!!!!!! Tök jó fej, hogy nem dobta vissza egyikünk cetlijét (csak 1 nyertes lett volna), és mindketten kapunk valamit... fonalat, anyagot, még nemtudom mit... Nagyon várom, és úgy örülök!!!! Köszönöm a lehetőséget!!!

2011. november 1., kedd

Ajándék

Lili kapta.
A karkötő a második ebben a színben, az elsőnél szebb, mert ez nem fehér "habos", hanem ezüst csillogós. Jajjj, meg akartam tartani... :)
És az a valami egy párnahuzat. Ez olyan... Úgy jött, hogy legyen, mert volt itthon olyan textilfestékem, vettem egy vászont hozzá... de színes alapon szebben mutatna. Viszont valami továbbgondolást tervezek ezzel a technikával...







Drága Lili, viseld egészséggel!!!! :):)