2012. október 11., csütörtök

Buborém

Amikor a múltkor kiakadtam, hogy miért nem olvassa senki a blogomat, azt a választ kaptam, hogy azért nem, mert nem írsz semmiről. Vagy mert semmi érdekesről. Ez újra letörte kicsi lelkesedésem...

Mi is van most? Kéthetente varrok 5 sort. Egyébként meg hajnalban kelek és későn fekszem, 12 órán át (jó, néha csak 8-10, vagy 14) dolgozom, és közben mulatok, mindenen. Hogy milyenek  vagyunk. Megszeretek embereket, munkákat, csodálom az orvosokat, a nővéreket, tanulok, tanulok, magamtól, a hibáimból, de leginkább mástól, és fejlődöm.

No meg persze mulatok a hozzátartozók buborék-riadalmán, hogy az infúzió nincs légtelenítve, és oooootttt megy a buborék, az nem baj? Hm. egyszer megmondták, hogy mennyi buboréknak kell direkt a keringésbe jutnia, hogy az halált okozzon, emlékszem még rá, nem írom ide, mi van ha hülyeség, de egy szóval: nagyon soknak.

(off: én úgy látom, itt le van írva a jó válasz... az a mennyiség a legnagyobb fecskendő mennyisége... tele levegővel... http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudomanyok__328430-hogy-okozhat-halalt-a-verbe-jutott-levegobuborek)


5 megjegyzés:

  1. Tényleg azt gondolod, hogy nem olvassák a blogodat? Én szoktam! Csak ritkán írok, mert utálom a szóellenőrzést :-( Mindenesetre ez a mai posztod érdekes volt! Nem tudtam, hogy a buborék ilyen veszélytelen... Eléggé paráztam tőle... Igaz, nem sokat voltam kórházban :-) Csak trombocitát adtam rendszeresen, amíg az időbeosztásom engedte.

    VálaszTörlés
  2. De édes vagy... :):) Ha figyelem a számlálót, úgy látom, hogy semmit sem változik...:(:(

    VálaszTörlés
  3. Én is olvaslak! Szeretem ahogy írsz! De én nem tudok fogalmazni! :( ezért nem írok!

    VálaszTörlés
  4. Én is szoktalak olvasni,és írni is!!! az észrevételed jogos sok ember nézi a blogokat de valamiért az írás már nem megy ki tudja miért?pedig ahogy észrevettem mindenkinek jól esik.

    VálaszTörlés
  5. Szio! Én is ide tévedtem hozzás és egy pár szóra itt is ragadok.:-)) Ne gondold, hogy nem olvasnak, biztosan vannak, akik olvasnak. Csak a kommetn marad el mostanában....DE! Nem csak nálad. Nálam is. Meg másnál is. A Facebook átvette a blgos kommeteket, mert ott elég egy "like". És sok mindenkinek csak egy lájkra van ideje....:-(( Szalad az idö, szaladnak az emberek...és "mire megvénülünk" ( célzás a legutolsó posztod ciméhez)...már lehet megbánjuk, hogy nem állunk meg egy kis idöre. Mert sajna az élet is szalad velünk.

    Amúgy meg én azzal vigasztalom magam, hogy leirom magamnak a dolgaimat, meg alkotásaimat, hogy majd meg tudjam mutatni a gyerekeimnek és unokáimnak, hogy miket is csinálatam, mikor ....

    Hacsak nem rohan el felettem az idö és nem halok meg idö elött...:-)))

    Legyen szép estéd még!

    Batorba-Csilla

    Ui.: Köszönöm itt is a dicsérö kommentedet a blogomban.:-)))

    P.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy leírod! :)