2012. március 9., péntek

5

Azért írok ritkán, mert... annyi csúnyaság vesz most körül, hogy nincs lelkem hozzányúlni a szép dolgokhoz. Bánatos vagyok és félek, ilyenkor nem lehet varrni olyat, amihez annyi boldogság, szépség meg tisztelet társul :(

Ennyi a boldogság...

5 megjegyzés:

  1. Kedves Judit! Pont azért kellene alkotnod, hogy vigaszt találj benne, erőt meríts belőle! Gyönyörű lesz ez a keresztszemes, ha elkészíted!

    VálaszTörlés
  2. Bocsi! De buta vagyok, hiszen már el is készítetted! Nem értek hozzá, ezért bocsásd meg nekem! A lényeg viszont, hogy gyönyörű!!!!

    VálaszTörlés
  3. Krittivel értek egyet az alkotásban megtalálod a vigaszt!!Nagyon jól haladsz!!Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok az ügyességedhez és a türelmedhez.Nagyon szépen dolgozol. Én is hímeztem valamikor, de ne hogy azt hidd, hogy ilyen csodálatos dolgokat, csak kíváncsiságból. Úgy belejöttem, hogy amikor elkezdtem egy terítőt, nem tudtam letenni, annyira akartam haladni vele. De aztán vége lett a gyesnek és dolgozni mentem, már nem értem rá a munka és a család mellett. Most már megtehetném, de a kezem nem bírja, ezért kellett a kötést is abbahagynom. Néha honvágyam van rá, hogy újra kezdjem.Még egyszer gratulálok, nagyon szépen dolgozol:):)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Nektek, olyan édesek vagytok!!!! :)) Estére sokkal jobb lett a kedvem, azt hiszem, a hétvégén újabb munkás órák jönnek...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy leírod! :)