2012. június 12., kedd

Végre

Tegnap volt az utolsó vizsgám, kész vagyok!
Nehéz volt az elmúlt 2 hét, reggel korán (8 körül) keltem, tanultam-nekem reggel fog az agyam jól, megnyomtam az utolsót... Meg is lett az eredménye, bár nem volt nehéz vizsga, de 5-öst kaptam. :)
Már tegnap este is éreztem, hogy fáj-fáj, de nem hittem volna a ma reggelt... 7-kor arra ébredtem, hogy fuldoklok, ég, csíp, zsilettpenge és nem tudok nyelni. Fáj a torkom :( (És a fejem-orrom-fülem)

Ki vagyok akadva!!!!!!!!!

A nyári szünetem első napja!!!! És fent voltam már 7-kor mert beteg vagyok. Amúgy alig bírok életet verni magamba, most bezzeg kipattan a szemem-sajnos :(

Ez van, tovább fokozza a hangulatom, hogy pár napja még, amikor ezerrel kellett tanulnom megőrültem azért, hogy varrhassak, most undorom van a tűktől, bezzeg 5 könyvet hoztam ki a könyvtárból. Végre olvasok szépirodalmat!!!!! Mert rájöttem, na jó, annyira nem nagy dolog, de tudom, hogy hiába olvastam el kb. az összes kötelezőt a gimiben, egy csomó jó és minőségi és sokszor érdekesebb könyv kimaradt, mint azok. Ezt be kell pótolnom. Nemrég fejeztem be az Egy magyar nábob-Kárpáthy Zoltánt, most jön Agatha Christie és Ivanhoe, oroszok és Quo vadis?...

Végre itt tartunk!!!!

1 megjegyzés:

  1. Hát írhatnám, hogy Te szegény, gyógyulj meg mihamarabb - de akkor valószínűleg nem olvasnád el ezt a pazar könyvkészletet:))).

    Azért kívánom, hogy ne szenvedj nagyon és picit irigykedem a sok-sok olvasnivalód miatt...:)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy leírod! :)