2010. szeptember 29., szerda

Mozi+2.

Most jól megmondom a magamét...:):)
 Elmentünk Pannibarátosnémmal moziba. Én késtem 15 percet (sokáig tartott a képkeretezésmegbeszélése), de a film kezdetére odaértünk.
Igazából... Azt hittem, hogy otthagyom... Mert olyan bénán kezdődött, meg... öhm... a pasik arról beszélnek a kocsmában, hogy hogyan elégítik ki magukat-no de ez sokkal durvábban kifejezve- szóval azt gondoltam, hogy ha még egy óráig ilyen lesz a téma, akkor kár volt érte a pénz, vettem volna belőle nutellát<3. De nem így alakult, nagy nagy örömünkre:):) Mert aztán meg tök jó lett!!! Volt két rész, amin... annyira röhögtünk, hogy fájt a hasam... Nem is emlékszem, mikor nevettetett meg ennyire egy film. És aztán, meg az előtt is, na szóval király volt!!! Nyilván az egész film sablonos volt, de... az élet is ilyen, szóval:):) Tetszett! :D:D
Előtte volt időm, úgyhogy elvittem a Tavaszt, és a Hárfát keretezni. Holnap 3 kor kész is lesz! :) Nem olyan lesz a Hárfa kerete, mivel nem kör alakú lesz, és nem bordó, mint amilyennek én képzeltem, de... De jó, ha ennyire rugalmas vagyok. A következő képet majd máshova viszem el, ott lehet, hogy másfélék a keretek. Amúgy addig is, Bence: a keret olyan lesz, mint a Te képeden. Barnás-lépcsős, fa. Igazán előkelő:)

2 megjegyzés:

  1. Az tök szép...:) a nutella+filmről annyit hogy mindkettőbe érdemes belefektetni, bár a nutella hosszabb ideig bírja(felhasználótól függ mondjuk...:D)

    VálaszTörlés
  2. Majd délután megmutatom:):)
    Az biztos, a Nutella minden pénzt megér...:P

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy leírod! :)