2010. október 20., szerda

Lili-buli-semmi...

Régen írtam, nincs is sok mesélnivalóm...
Megvolt és jól sikerült Lili szülinapozása, Bence és Orsi tudják a teljes történetet, a többiek...
Az ajándéknak is örült, én meg nem fényképeztem le. Nembaj, majd az újat! :P:P
Elkészült a kékség, tettem rá egy nagy kapcsot, mert az jobban beleillik a férfikezekbe... nem olyan mütyürt, mint a lányoknak szoktam:)
Még régebben írtam egy ajándéklistát, de gáznak éreztem a dolgot, ezért nem blogoltam be.:D:D De ma azt álmodtam, hogy kaptam valakitől egy iPodot, így... Ezt egy jelnek tekintettem, és bátorságot gyűjtöttem, hogy iderakjam... Mire is vágyik a Zsückó? (Ja, és aki magára ismer az ip. ajándékozó szerepében nyugodtan jelentkezhet... :D)



Kedves Jézuska!
Szeretnék tőled kérni egy hullahopp-karikát, egy hajsütő vasat, egy vattacukor-készítő gépet, egy csokiszökőkutat, sok kényelmes zoknit, egy intenzív francia nyelvtanfolyamot, beiratkozást egy zeneiskolába (fuvola/oboa...) egy ákos koncertjegyet, egy új íróasztalt, egy forgószéket, egy télikabátot, egy jó kis fehérneműt, az elveszett kedvenc tollam helyett egy ugyan olyant, egy iPod nanot, egy új monitort, egy netbookot, gobelint, fékeket a kerékpáromra, régóta vágyott könyveket, és egy női táskát.

Nagyon jó kislány leszek, ugye megkapom ezeket??? :):)

A női táska már megvan, a télikabát-zokni meg folyamatban. Bár már ha meglennének is, késő lenne... :(:(
Vagyis én lennék a...???


Písz.

2 megjegyzés:

  1. JEEEEEEEE a kékség 1xerűen gyönyörű, s nagyon tetszik!;)Hmmmm, a bevásárlólistát parancs,értettem, ügyintézés folyamatban....hajsütő vas minek te lyány???csók(L)

    VálaszTörlés
  2. :D:D:D:D Úgy örülök, hogy tetszik... :):)
    Hááát... Nyáron, OrsiVera leültetett, és mindenfélét csinált a hajammal meg azzal a géppel, de annyira jó volt... Nagyon jól néz ki, szép göndör/hullámos lesz!! És nem kellene éjszakát a hajamban ilyen hajcsavarókkal töltenem, ahogy szoktam...:D
    Csóóóók!!! <3(L)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy leírod! :)