2011. május 13., péntek

Miért???

-nem volt jó eddig a blogger?
-nem érti meg a velem osztó srác, hogy: a kálvinon nem egyformán forgalmas a két oldal, ahol ő áll, az forgalmasabb, = nála több újság fogy, ahol én állok, ott kevesebb. A múltkor mondta, hogy elfelezi a kötegeket, 3-3. Nem akartam neki szólni, h. fölösleges, mert úgyis maradni fog nálam. Azt hittem, megverem, amikor láttam, hogy amint elosztotta a maga részét, akar hazamenni... Ha együtt vagyunk vhol, akkor az újság is közös, ez nem így megy, meg olyan ostoba, kocka, "fekete-fehér" dolog ez... Rá is szóltam, hogy lécci felezzünk még a nálam lévőből, pláne, hogy késett is reggel... :S:S Húzta a száját, de belement.
Na ma reggel ugyan ezt eljátszotta. ÚÚÚÚÚÚGGGGGRRRRRRÁÁÁÁÁÁbbbbbbbbbvcsdjihzoweudhzuo
és társai érzések, szavak. És nem is tudtam rászólni, mert gyorsan elhúzott.
Vannak ilyen emberek. Amikor megjött hétfőn, azt hittem, végre vki normális, jófej, de 10 perc után kiderült, hogy mennyire nem... A srác gyorsan levágta, hogy melyik oldal a forgalmasabb, és bár mondta, hogy átmegy ő a másikhoz, később közölte, hogy mégsem. Jó, oké...lenyelem.
MIÉRT TŰRÖM EL??? vagyis, nem, ez persze nem olyan nagy cucc, tudom, csak...
Jövő héten (ha ide jön), megmondom neki, hogy ő megy át. A sarkamra állok. (Remélem, nem kezdünk el veszekedni, mert azt utálok, és olyankor gyakran inkább ráhagyom a másikra, és engedek), de szóval én maradok itt, és majd meglátja, milyen lassan fogy ott, de én nem fogom otthagyni 80 újsággal, hanem segítek majd neki.
Ugye nem lesz vita...? :S:S

Amúgy megvettem VeZsuzsi Hamilkár mintáját, ma meg is kaptam, fantasztikusan szép, sztem pár héten belül megfűzöm! :)

1 megjegyzés:

Köszönöm, hogy leírod! :)