2011. december 10., szombat

Tervez-és-Ajándék

Végre-végre megvan a szorgalmi időszak összes ZH-ja! Nem volt könnyű, de megoldottuk :)))

Így elkezdhetem Csipkének készíteni a karkötőket. És a barátnőknek az ajándékot-amik a vizsgák miatt csak januárra lesznek meg. Nem ez a fontos, hanem hogy gondolok rájuk. A gond csak az, hogy annyi minden csinálnivalóm gyűlt össze... Nem is tudom, hova kapjak.

Ó, és persze: itt egy fantáziadús, lehetetlenteljesíteni-féle ajándéklista (mint tavaly volt). Az illetékesek úgysem olvassák a blogot. :)

Kedves Jézuska! Szeretnék kérni egy varrógépet, egy giganagy varrókosarat, egy X-szemes előnyomott terítő-készletet, egy MAIA-készletet, EZT nagyonnnagyoooonnn, egy csomó gyöngyöt, egy hatalmas babzsákfotelt, egy intenzív francia nyelvtanfolyamot, egy új télikabátot, egy utat Erdélybe, egy irodai forgószéket, egy új sapkát, uszodabérletet, falmászó-bérletet, egy ingyen masszázst, sok új ruhát, bonbon készítéshez csokikat, gépet, Szívek Szállodája, Dr. House, Dr. Csont összes évadát DVD-n, egy laptopot, több időt ... rengeteg sajtot, bort, csokoládét, halat, gesztenyét, citromot...

Egy szuper videó bnőmék szalagavatójáról!

7 megjegyzés:

  1. Gratula, ügyes vagy!!! Jézuska nem szereti a telhetetlen gyerekeket...:))), csak egyenként...!:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a vizsgáidhoz!!
    Ehhez a rengeteg kivánsághoz hatalmas nagy fa is kell, hogy aláférjen minden.

    VálaszTörlés
  3. gratula a vizsgákhoz :) mi van ha olvassa és dömperrel érkezik meg?? :)))))

    VálaszTörlés
  4. Köszi :) Vicces lenne... De nem az a fontos, mit kapok-kapunk, hanem hogy mekkora szeretettel készült-lett kiválasztva! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy leírod! :)